Theeshow 81 – De show must go on (2006)

Published by Famous Bobby T on August 11th, 2003 - in Theeshow

De show must go on
Het gebeurde eigenlijk nooit dat er geen Theeshow was, maar eenmaal werd het meneer T. te veel. Met de rug. Die speelde weer op. En goed ook; spit. Geen beweging meer in te krijgen. Een regelrechte ramp natuurlijk als u bedenkt dat hierdoor honderdduizenden luisteraars teleurgesteld zouden zijn als zijn op hun vaste maandag avond geen radio Gamba uit hun speakers zouden horen galmen.
Hier was beslist een list nodig. En deze bedacht onze door spit getergde host door een legendarisch show te herhalen waarin meneer Goudhaan als zomergabber te gast was.

Maar die heeft u als vaste podcast luisteraar natuurlijk al lang achter de rug. En u neemt geen genoegen met minder dan vers. Uw goed recht. En daarom heeft meneer T. ook bedacht om alle gabbers weer eens bij elkaar te halen en u dit maal te tracteren op een kakelverse Theeshow met alle vertrouwde gabbers van Gamba. En ze deden allemaal weer even graag mee.
Gabber ben je niet voor even, maar voor je hele leven. Gabber ben je voor altijd!

Luister deze extra show

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Radio Gamba 2011
CyberChimps WordPress Themes