Theeshow 80 – De krakeling

Published by Famous Bobby T on August 4th, 2003 - in Theeshow

De krakeling
Ondanks dat de zomervakanties van diverse vaste bellers van radio Gamba tot gevolg hadden dat er minder gebeld werd deze show, konden de trouwe luisteraars van de Theeshow desalniettemin toch genieten van de geweldige bijdrage van meneer Brinckelman. Volgens eigen zeggen had hij al jaren gewacht op de mogelijkheid om een drieluik te maken over de Pasar Malam. En meneer T kon deze kans natuurlijk niet laten liggen.U kunt de komende 3 shows dan ook volop genieten van dit auditieve spektakel.

Zelfs de vakantie van onze huisdichter Hans van der Zwans bleek geen probleem, en bood deVries zelfs de mogelijkheid zijn dichterlijke aspiraties tentoon te spreiden in de Theeshow. Toch bleek onze ouwe vos weer niet geheel zonder streken, en zijn grote inspiratiebron wel uit een heel onverwachte hoek te komen.

Luister de show

Show overzicht:

  • Intro meneer T.
  • Meneer Brinckelman heeft een leuke werkvakantie
  • Reportage – Pasar Malam (deel 1)
  • Afgerond onderzoek door Ruth van Zeggelen
  • DeVries en de krakeling
  • Reportage – Pasar Malam (deel 2)
  • De boerderij gaat weer open
  • Schriffie gevonden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Radio Gamba 2011
CyberChimps WordPress Themes