Theeshow 71 – De Rita rage

Published by Famous Bobby T on June 2nd, 2003 - in Theeshow


De Rita rage

Ondanks de naderende vakantie periode bleken er toch nog voldoende luisteraars thuis te zijn gebleven om deze Theeshow op te fleuren met hun verhaal (voor iedereen, voor iedereen). Het was weer ouderwets gezellig en dat was niet in de minste plaats te danken aan de bijdragen van een groot aantal oude bekenden die sinds tijden niet meer hadden gebeld. Dat deed het hartje van meneer T. natuurlijk sneller kloppen.

Verder was de ster van Rita overduidelijk rijzende want nimmer werd haar naam vaker genoemd dan in deze show. Voor haar was dat overigens enkele geen reden om zelf te bellen. Het moet gezegd; ze is een vreemde eend in de bijt maar ze is wel recht door zee.

Luistert u wederom naar deze show. Veel luistergenot.

Show overzicht:

  • Intro meneer T.
  • Meneer Brinckelman heeft nog meer in petto
  • Reportage – Jongerendag (deel 3)
  • Geurt Geurgleuverd moest bellen
  • Paul Pietusma terug van weggeweest
  • Hans van der Zwans doet Rita
  • Antonius Nussen is er van tussen
  • Bo bo bo bo BOOOOO NUSSEN!!!
  • ‘Kollums’ zijn KUT!
  • Meneer T en Haagse Mike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Radio Gamba 2011
CyberChimps WordPress Themes