Theeshow 62 – De bellers bellen niet

Published by Famous Bobby T on March 31st, 2003 - in Theeshow


De bellers bellen niet

Je hebt wel eens van die dagen dat het allemaal niet zo lekker loopt. Zo ook bij de 62ste Theeshow. Er vond teruggang van bellers plaats waarvan de reden mij niet helemaal bekend is. Was het de aanvang van de lente, waardoor wellicht men liever buiten in het bos wilde lopen dan te luisteren naar radio Gamba.
Niet dat er deze show niet voldoende te genieten valt. Kwaliteit gaat tenslotte voor kwaliteit. En coryfeeen als Fozielien (de moeder van alle stichtingen) en broertjes Giersnavel wisten deze show alsnog de moeite waard te maken.

Of u deze menig deelt zult u zelf moeten bepalen door hier maar weer te klikken.

Show overzicht:

  • Intro meneer T.
  • Lallen met Thijs
  • Toch niet geplet
  • Jan van der Zwan doet gedicht
  • Lenteprent
  • Rita belt maar weer
  • DeVries: advies is mijn devies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Radio Gamba 2011
CyberChimps WordPress Themes