Theeshow 56 – De rugpijn

Published by Famous Bobby T on February 17th, 2003 - in Theeshow
Play


De rugpijn

Deze show was een van de eerste waarin we horen dat meneer T kampt met rugklachten. Dit is dan wel de eerste keer maar zal zeker niet de laatste maal zijn. Natuurlijk wisten de luisteraars van radio Gamba onze sympathieke radio host stuk voor stuk een hart onder de riem te steken.
Ook vermeldingswaardig over deze show is de introductie van de broer van Guus giersnavel; Thijs Giersnavel. Een onverbeterlijke ras optimist die zich weet op te werken van de handel in lussige latex in de beruchte bingo varianten. Maar nu loop ik weer eens voor de zoveelste keer vooruit op de zaken.

Eerst maar lekker deze show beluisteren.

Show overzicht:

  • Intro meneer T.
  • De bionische bionische uitvindingen
  • Thijs Giersnavel gaat voor latex
  • De kurkenplurker
  • De tip van Hans
  • Fozelien en de knierzakkers
  • Geen smintjes van Wintjes
  • Meneer T sluit af
  • Zelfs live vanuit het ziekenhuis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Radio Gamba 2011
CyberChimps WordPress Themes