Theeshow 52 – De blunder

Published by Famous Bobby T on January 20th, 2003 - in Theeshow


De blunder

We weten onderhand wel dat meneer T erg verstrooid is en zich regelmatig vergist in datums en afspraken. Deze show was het niet anders want beweerde hij in de vorige Theeshow niet dat Bertje van Buren dit keer als co-host aanwezig zou zijn. Meneer T. bleek er weer eens een weekje naast te zitten.

Verder bleek het de heer Brinckelman niet aan ijver te ontberen. Hij leverde maar liefst twee bijdragen in. Het betrof hier de reportage over het lab van de familie Nussen. Het was werkelijk heel bijzonder dat wij een kijkje in de keuken van deze briljante geleerden mochten nemen.

De verkiezingen gonste ook nog door in deze uitzending. En meneer T. mocht zowaar voor stem-advies-wijzer spelen voor Ronnie Brandtsteker. Eerlijkheidshalve moet ik er bij zeggen dat deze stemwijzer niet helemaal is goedgekeurd door de Nederlandse vereniging van huisvrouwen.

Waarom gaat u niet lekker luisteren? U kunt de show hier vinden

Show overzicht:

  • Intro meneer T.
  • Ronnie kan niet kiezen
  • Before-after met GuusGiersnavel
  • Reportage Brinckelman (II)
  • Hans van der Zwans – Stem op mij
  • Reportage Brinckelman (III)
  • Wiliam Spleyter
  • Ben Smintjes
  • Ici Paris avec leVries
  • De uitvinding van de eeuw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Radio Gamba 2011
CyberChimps WordPress Themes