Theeshow 3 – De schokkende geluiden

Published by Famous Bobby T on February 4th, 2002 - in Theeshow


De schokkende geluiden

Een prachtige begintune leidde een nieuwe Theeshow in en dat was een geweldige verrassing. Het was echter uiterst vervelend om te moeten constateren dat Webmaster Wimmie het wederom niet kon laten zijn stempel proberen te drukken op deze uitzending van radio Gamba. Doch luisterde hij dit maal niet meer zelf, hij liet zijn ega deze aangename klus klaren. Zij was het die mocht noteren indien er schokkende geluiden te horen zouden zijn. En zo geschiede:

De belofte aan de schokkende geluiden als cliffhanger van deze show. Nimmer bleef men zo aan de boxen gekluisterd, in de hoop de extase der schokkende geluiden te mogen ervaren. Veel plezier met deze Theeshow.

Luister de show

Een overzicht:

  • Introductie Meneer T
  • Olivier Brinckelman (de arme tak) – Broederliefde
  • Bernard ziet het weer zitten
  • deVries belt over de schokkende geluiden
  • Meneer T – de kwis 1
  • Bernard – de kwis 2
  • deVries de kwis 3
  • Wie heeft de dop van de jeneverfles gezien? – De BeeBees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Radio Gamba 2011
CyberChimps WordPress Themes